Snö och lite sol

Idag har jag bara rastat. När jag satt upp stod hon still( det händer ungefär vart fjärde gång) sen skrittade vi iväg ut på vallen. Det gick bra tills vi kommit halvvägs då hon upptäckte att hon var själv. Resterande tid av ridpasset gick åt att få henne att koncentrera sig. En 14 årig unghäst är vad jag har:)


Man ska inte klaga

Sjukt,sjukt trött. Har tagit på mig mycket nu. Nästan heltid på Landauer Nordic, lektioner på Säva och mitt eget företag. Men vila kan man göra när man gått i pension. Plattan i mattan så kör vi.


Tid att umgås

Nu har vi äntligen hunnit umgås jag och min finaste. Iof bara lite skritt men ändå. Vi kom ut innan skymningen och med sällskap. Fina fluffiga Latina.


Vildhäst?

Det enda jag begär är lite koncentration då vi umgås. Igår blev hon jättearg på mig för att jag vill att vi skulle gå åt ett annat håll än den andra hästen(som inte ens va hennes bästis). Så hon bockade! Jag trodde inte att hon kunde det eller att hon var för väluppfostrad för att göra något sådant. Men! Jag blev lite besviken. Man får gärna bocka och bralla av glädje, men det får man göra på sin fritid, i hagen! Nu har det snöat nästan hela dagen så nu kanske det blir lite bättre underlag så man kan göra nåt vettigt. Ååååå vad jag längtar till våren kommer!!!

Skadad

På mitt nya jobb är det mycket papper. Vilket faktiskt kan vara farligt. Har fått ett papercut under nagelbandet. Svider som tusan. Äntligen fredag säger jag bara. När jag jobbade i stall var det bara att gå upp, äta frukost och klä på sig. Nu måste jag göra mig lite mer representabel och sminka mig, ha lite fina kläder. Tar lite extra tid. Och på fredagar har vi tjejer kjolfredag och killarna slipsfredag:) kul att känna sig fin


Tiden räcker inte riktigt

Idag har jag bara pussat min häst. Nåt annat hanns inte med. Och ridbanan djupfryst. Litet stallmöte om vem som tar in när. Bättre tur nästa gång. Längtar verkligen efter ljusa kvällar.


Storstan

Idag blir det ett besök i den kungliga huvudstaden. Vi ska leta kläder till svägerskans bröllop. Jag älskar att gå på bröllop. Ha fin klänning och känna kärleken. Hoppas vi hittat nåt fint och helst inte allt för dyrt.


Mitt nya liv

Kontorsjobb; 8-17, lite vik på Säva och häst. Hemma tidigast sju. Om jag inte ska rida. Men jag är nöjd. Varje dag på jobbet skrattar jag så jag gråter. Love it.


Ljus

Vill ha längre och varmare dagar. NU! Inte kul att byta om till iskalla stallkläder(iof mitt eget fel eftersom jag glömde dom i bilen, men ändå!) och sen försöka hitta ett lagom mjukt underlag som man kan rida på i mörkret. Nä, lite vår skulle inte skada.


Nystart

Idag började jag på mitt nygamla jobb. Kul att träffa alla igen. Sen bar det iväg till stallet för intag. Tur att det var fullmåne och lite vitt på backen så jag såg hästarna. När jag kom hem stod maten på bordet. En bra dag helt enkelt:)


Dumt väder

När det är så här kallt utan snö går det nästan inte att göra nått vettigt med hästen. Inte om man inte har ridhus iallafall. En skritt i skogen kunde jag erbjuda Latina idag. Man får klä sig varmt annars fryser man ihjäl när man bara åker häst. Men det var lite sol så man får va glad för det lilla.


Pyssel

Idag har vi storhandlat. Nu börjar vårt nya liv med matlådor och veckomatsedel. Sen var vi ute och lunchade hästarna. Erik klappade lite. Matlagning har ju blivit lite av en hobby, så idag blev det chick au vin, hade ingen tupp;) blev faktiskt ganska gott sen kokade jag en kycklingfond.


Sol och lite snö

Nu ser det lite mer ut som januari. Liiite snö på backen och sol. En skritt i skogen med sällskap av Britta och Sheri. Fyra glada tjejer:)


Städ

Nu har julen städats ut. Så skönt att få bort tomtar,juldukar,pepparkakshuset samt alla egenhändigt pyntade apelsiner. Har varit hästledig idag så då får man roa sig med annat. Dagens höjdpunkt var att vi såg en stor älgtjur:) jag älskar ju älgar.


Nya kunder?

Idag fick Latina nya fina skor på. Skönt att kunna ha henne på en åttaveckors period. Blir lite billigare så. Sen blev det en tur på banan. Är glad att hon inte är rädd för vattenpölar, hela ridbanan var som en enda stor pöl.
Jag har fått lite förfrågningar på ponnyridning:) jättekul. Hoppas att jag kan få lite kunder så man kan tjäna lite pengar!


Fotomodell?

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Haft privatlektioner, ridit min egen och sen lekt fotomodell. Eller ja varit med i ett repotage. Min kompis Johanna är stylist för olika repotage och idag skulle det vara till Hemköps nya tidning, en vinterpicnic. Jag, Kjelle och två andra var med. Så håll ögonen öppna i februari i Hemköpsbutikerna:)


Regnig måndag

Vilket busväder det varit idag. Har ägnat dagen åt städning, tvätt och veckohandlat. Passade även på att åka in på Granngården och köpa mineraler och saltsten samt nya borstar till Latina. Nån ny superpiggborste. Den skulle vara bra när dom fäller och fäller det gör hon. Som om det vore vår.


RSS 2.0