Lång restid

Eftersom bilen typ gick sönder igår fick jag köra väääldigt långsamt in till stan. Åkte hemmifrån kl sex, lämna bilen på verkstad, vänta på väldigt snäll kollega som kunde plocka upp mig, kom till jobbet kl nio. Tur att det inte tar så lång tid varje dag!


Vilken dag

Dagen började bra. Fick mycket gjort på jobbet. Efter lunch gick det bara utför. Började med att jag skulle fånga en kastad penna, resultatet, den gick in i fingret. En bläckpenna, dom är ju inte ens vassa! På vägen hem började hela bilen skaka. Mer än vanligt. Körde åt sida och fick ringa Erik. När han testkörde såg jag att ena bakdäcket vobblade, tre av fem skruvar(?) hade lossnat. Fick dra åt de två som satt kvar och köra väääldigt långsamt hem. Blä!


Ponnys

Idag var jag och kollade på de lektioner som jag ska ha på Bälinge. Otroligt söta små ponnys. En ponny som heter Roy hjälpte jag till att sälja till ridskolan för några år sedan. Kul att träffa honom igen. Han såg glad ut när jag kom och pratade med honom. Undra om han kom ihåg att han bott hos mig? Vill gärna tro det.


Sol

Vilken underbar söndag. Sovmorgon, ordentlig frukost, promenad med hunden och sen en skritt i skogen. Kan det bli bättre?!


Ojdå

Längesen jag skrev. Har inte blivit så mycket effektiv ridning. Mest skritt eftersom det varit is och snorhalt. Men i
måndags var det snö och då åkte jag pulka efter Lisas häst Knott. Hur kul som helst och Knott verkade tycka det var kul att få dra.


Sjuk

Hatar att vara ineffektiv. Allt i min värld måste gå undan. Vara klart, helst igår. Nu har jag varit sjuk i två dagar. Legat i horisonalläge i soffan utan smak och med feber och huvudvärk. Värdo!


RSS 2.0